SPOZIUM(スポジウム)

ACTIVATION

Javad Movahedi (@ Jav_1882) 19 martie 2019 Este Daft, lucru este vom avea oameni îndreptat la noi spunând de ce avem dreptul de a fi la TV, Ei bine, pentru fanii care nu pot obține un bilet de singura cale ei vor vedea ziua cea mai importantă în cluburi istoria recentă.

În timpul său de la cutelor, boicotului a fost renumit pentru jocul său defensiv, dar mai recent a devenit cunoscut din Yorkshire pentru său uneori Erudiții nimicitor la radio și televiziune.
A existat o mulțime de acoperire cu privire la cariera Angliei Declan Rice ca omul West Ham a decis să treacă afilierile, după ce a făcut anterior trei apariții în amicale pentru Republica Irlanda.

Rice a găsit el însuși în titluri pentru toate motivele greșite după ce au aparut rapoarte de jucător a posta un mesaj pro-IRA pe conturile sale Instagram și Twitter în 2015, – ceva ce și-a cerut scuze pentru. 3 Rice ar putea face debutul Anglia lui in seara asta Cu toate acestea, circul este de peste, iar fotbal a început cu Anglia începutul lor campanie de calificare Euro 2020 împotriva Republicii Cehe.

Nu a fost nici un loc pentru Rice în XI, cu mijlocasi Jordan Henderson și Eric Dier începând cu fața lui. Dar când Dier tras rănit la 17 minute arăta ca moment mare Rice a fost în cele din urmă să sosească.

3 Barkley a intrat în DRI răniți Cu toate acestea, Three Lions seful Gareth Southgate a decis să pună pe ceva mai Ross Barkley-atac minte în loc de omul West Ham. Și părea să aibă efectul dorit cu Anglia preia conducerea la scurt timp după aceea și în cele din urmă la o victorie decelerare 5-0. Rice a mers pe pentru a face prima sa apariție pentru Anglia, când a fost adus pentru Dele Alli în minutul 63.

3 Rice este un certificat internațional Anglia Dar acești fani West Ham nu au fost impresionat de faptul că debutul său nu a venit mai devreme. Mai jos puteti vedea cele mai bune tweet-uri de la aceste ciocani distinct nefericit. În ce lume sunt Dier și Barkley mai bine decât Rice? Dier și Barkley combinate nu sunt mai bune decât orezul. – Graham Cox ⚒ (@Greenironcox) 22 martie 2019 Dier vine de pe răniți și noi aducem pe Barkley în loc de orez.

Atât de enervant. – George Poynter (@George_Poynter) 22 martie 2019 Bloody Ross Barkley înlocuit săptămâna trecută devine din cap peste orez 😡🤬😡 – Hammertime (@barry_usher) 22 martie 2019 Imaginați-vă încălzirea Rice pentru a aduce pe Barkley – Jesse (@JesseWHUFC) Martie 22, 2019 Dier răniți, Rice se încălzește, Dier vine off și Southgate trimite Barkley pe! Ce? #ENGCZE – ⚒ Helen Wilkins ⚒ (@WellyWilk) 22 martie 2019 ULTIMELE FOTBAL STIRI GOSSIP Man United muta pentru Juventus as, Arsenal să aterizeze wonderkid, plus Spurs actualizare LIV-LEY STUFF Jake Livermore plase grevă superbe ca margine West Brom Birmingham 3 rămas singur NU -2 încurcați în jurul valorii lui Claude Makelele o dată a promis să pună la Barcelona legenda in spital live pe talkSPORT 2 West Brom vs Birmingham: comentariu flux live și a confirmat echipe live pe TS2 Portsmouth vs Sunderland: Checkatrade Trophy finala pentru a sparge record de prezență foarte amabila Man United să plătească Molde £ 1m Imediat după numire nouă eră Ole Gunnar Solskjaer de Fotbal anunță Mark Billingham ca noul director executiv ia acțiune managerii din Premier League pregătit pentru a lua echipe de pe teren în cazurile de rasism Dier este accidentat și a face Rice se încălzească, apoi Barkley vine pe … .logic – Rory (@RorycookR) 22 martie 2019 Imaginează-ți cules Barkley peste orez … – Gucci Declan Rice (@ NYHammer2) 22 martie 2019 Barkley este atât de nașpa looool cum poate Southgate să-l trimită pe loc de orez – Luca Tap⚒ (@ LukeTap11) 22 martie 2019 Deci, Rice în echipă pentru a concura cu Dier Dier apoi se stinge și Southgate aduce pe Barkley WTF – ⚒ Claret și albastru ⚒ (@andymasonirons) Martie 22, 2019

Tottenham nu fanii capabile să pună mâna pe un bilet pentru primul joc la noul stadion, de asemenea, nu va fi capabil să-l uit la televizor. Spurs va găzdui Crystal Palace miercuri, cu 3 aprilie, la reproiectată White Hart Lane în aceeași noapte Manchester City juca Cardiff City, cu Sky Sports care să arate că jocul în loc.

Noul stadion 1 Tottenham va deschide în cele din urmă parte luna viitoare Neil Warnock au fost inițial, ca urmare a juca orașului la 6 aprilie, dar jocul a fost rearanjate din cauza ciocnirii semi-finala FA Cup dintre urmăritori titlu lui Pep Guardiola și Brighton. Este corect să spunem că au existat câțiva fani Tottenham nemultumit de decizie și-au exprimat dezamăgirea pe Twitter. Nu prea surprins. Fiecare fan Spurs știu presupus că ar fi, eu nu cred că ar fi necesar.

Este important pentru noi, dar de ce ar pasa de companiile de televiziune? – Javad Movahedi (@ Jav_1882) 19 martie 2019 Este Daft, lucru este vom avea oameni îndreptat bonus de pariuri on-line la noi spunând de ce avem dreptul de a fi la TV, Ei bine, pentru fanii care nu pot obține un bilet de singura cale ei vor vedea ziua cea mai importantă în cluburi istoria recentă. ar putea @SpursOfficial TV nu arată on-line? – West Sussex Spurs (@westsussexspurs) 20 martie 2019 știu că există motive, dar cerul au pierdut într-adevăr un truc nu pune Spurs vs Palace la TV. Deschiderea noului stadion … – Christian Wainwright (@Christian_Wain) 19 martie 2019 O mulțime de neîncredere și furie la acest @SkySports și decizia @premierleague nu pentru a arăta stadion. parte derutant este faptul că Spurs v Palace a fost inițial un joc TV – pic.twitter.com/E0PMdyBSsg publicitate falsă – Charles COYS (@ charlesrich82) 19 martie 2019 Spurs trebuie să obțină prin intermediul a două evenimente de testare la noul stadion înainte de a juca Palace.

Primul va fi un meci minorilor sub 18 ani împotriva Southampton la 24 martie, cu al doilea fiind un joc de legende cu Inter șase zile mai târziu. ULTIMELE FOTBAL STIRI GOSSIP Man United muta pentru Juventus as, Arsenal să aterizeze wonderkid, plus Spurs actualizare LIV-LEY STUFF Jake Livermore plase grevă superbe ca margine West Brom 3-2 Birmingham singur cu NU în jur de joc lui Claude Makelele o dată a promis să pună la Barcelona legenda in spital live pe talkSPORT 2 West Brom vs Birmingham: comentariu flux live și a confirmat echipe live pe TS2 Portsmouth vs Sunderland: Checkatrade Trophy finala pentru a sparge record de prezență foarte amabila Man United la plata Molde £ 1m Imediat după numire nouă eră Ole Gunnar Solskjaer de Fotbal anunță Mark Billingham ca manageri nou șef ia executiv de acțiune Premier League pregătit pentru a lua echipe de pe teren în cazurile de rasism „a făcut HIS BIT“ Fostul sef Scoția spune că va da lui Adam Johnson o „a doua șansă“ live pe talkSPORT West Ham vs Everton: comentariu Exclusiv , kick-off timp și echipa de știri Blow Celtic stea Tierney o îndoială prejudiciu pentru Rangers joc Cântă învăța cuvintele pentru Ole Gunnar Solskjaer a lui M anchester cântec United clubului sunt, de asemenea, amenință să suspende fanii care încearcă să revândă bilete la un preț exorbitant, cu rapoarte ale unor susținători citându-l £ 1200 pentru deschidere. Și, în timp ce prețurile biletelor sezon au fost înghețate pentru sezonul viitor, Tottenham Hotspur SUPORTERI Trust a emis o declarație care exprimă biletele zi de meci vă faceți griji va preț suporteri în urma deciziei de a crește costul.

Spurs sunt în prezent al treilea în Premier League, cu un punct înaintea rivalilor Arsenal și Liverpool se confruntă cu următoarea, după ce nu a câștigat în patru jocuri din Premier League. Cu toate acestea, în timpul pe care rula clubul a ajuns la Liga Campionilor sferturile de finala, bate Borussia Dortmund atât acasă și în deplasare pentru a produce o cravată all-Anglia cu Manchester City.
Chelsea doresc să aducă în Zinedine Zidane ca manager de a înlocui sub presiune Maurizio Sarri, conform rapoartelor.